Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Statisztika
• • égiek: 9 fő
• • elfajzottak: 3 fő
• • elfek: 6 fő
• • emberek: 9 fő
• • boszorkányok: 13 fő
Chatbox
Latest topics
» 10 parancsolat
Világleírás Emptyby Desterion Szomb. Feb. 27, 2016 9:47 am

» Csoportok
Világleírás Emptyby Estrenia Pént. Feb. 26, 2016 5:10 pm

» Világleírás
Világleírás Emptyby Estrenia Csüt. Feb. 18, 2016 6:02 pm

Top posters
Estrenia
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Niirdan
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Ana'leth
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Desterion
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Aithusa
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Aventhis
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Inedrillea
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Gwendolyene
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Zinnia
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Al'Handro
Világleírás EmptyVilágleírás EmptyVilágleírás Vote_rcap 
Most active topics
Statistics
Összesen 72 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Rexas

Jelenleg összesen 1690 hozzászólás olvasható. in 154 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (66 fő) Szomb. Ápr. 02, 2016 6:46 pm-kor volt itt.

Share
 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Estrenia
Don't Hide Your Real Face

Estrenia
Ember
we have the strongest faith
Age : 29
Hozzászólások száma : 138
Tartózkodási hely : Erdők, mezőkTémanyitásTárgy: Világleírás   Világleírás EmptyCsüt. Feb. 18, 2016 6:02 pm


Világleírás
avagy, ahogyan világunk kialakult


"Hatalmas aszteroida száguld a Föld felé, amit ha nem tudunk megállítani, valószínűleg világunk végső pusztulását jelentheti majd. Megkíséreljük a támadást, a rakéta az atomtöltettel pontban 2016. január 8-án 09:00-kor hagyja el majd a Föld felszínét Houstonból, hogy még a világűrben elpusztítsa a hatalmas kőgolyót. Tudósaink mindent megtettek, hogy a siker biztos legyen. Nemzetek fogtak össze, kik régóta ellenségei egymásnak. Most mindenki ugyanazért imádkozik, akárkiben és akármiben is hisz. Ha a támadás sikerrel jár megmenekülünk, ha nem... az Úr legyen velünk!"

A NASA 2015. decemberében vette észre azt a méretes kőgolyót, ami a Föld felé módosította a pályáját. Vélhetően számításaik szerint egy másik meteorral ütközhetett, vagy napkitörés változtatta meg az útját, netán mindkét behatás közrejátszott, de amikor észrevették, hogy merre tart már kevés idő volt bármit is tenni. Mégis megpróbálták, atomtöltettel megerősített rakétát indítottak útra, ami majd keresztezi az aszteroida pályáját, hogy az elkerülje a Földet és több darabra hulljon. Mostanra már sejthető, a próbálkozás sikertelen volt. Az aszteroida ugyan a becsapódás hatására megrepedt, de a bomba nem robbant fel. A meghibásodás miatt az atomtöltet vígan száguldott tovább a bolygó felé, amíg végül a légkörbe lépve az aszteroida két darabra szakadt és az egyik darabja Amerika nyugati partjába, míg a másik tőle csupán pár kilométerre a tengerbe csapódott be.
A világ elpusztult. Atomszennyezés, elképzelhetetlen mértékű árhullámok okoztak teljes megsemmisülést és ami meg is maradt éhínség és háborúk, fosztogatók martalékává lett. Azon kevesek, akik túlélték a katasztrófát megmenekített tudósok atombunkerekben, elrejtőzött paranoiás emberek, akik már eleve készültek az atomkatasztrófára, de nekik sem maradt sok csak egy lepusztult és szennyezett bolygó élet és kilátások nélkül.
Egyetlen terület maradt csak szinte érintetlen. Ausztrália kontinense két részre szakadt, az árhullám elmosta a keleti partokat és a fejlettebb civilizációt, az elektromos hullám pedig, ami végigsöpört a földön kiiktatott minden berendezést. Az utánpótlás, lassan beálló élelemhiány itt is megnehezített az életet annyira, hogy évszázadok alatt a megismert civilizáció lassacskán megváltozzon és valami régi vegye át a helyét.

Az ismert világ megszűnt létezni, az elrejtőzött emberek megváltoztak a külső területeken. Aki túlélte a sugárzást mutálódott. A sugárzás behatása, az alapvető gének módosulásának hatására volt, akinek ruganyosabbá vált a járása, hegyesek lettek a fülei, szárnyai nőttek... akik pedig még nagyobb sugárzást szenvedtek el alapjaikban távolodtak el az emberektől, akár szarvakkal, kinövésekkel, szinte már állatias külsőt felvéve. Természetesen a megmaradt élővilág is módosult.
Csupán Ausztráliában maradtak emberek, akik nem változtak meg, ők viszont kisebbségbe kerültek az idők során, főleg ahogyan a mutálódott emberek megérkeztek ide. Régi rádióadások, híradások, paranoiás rádiósok hívták fel még a becsapódások előtt a figyelmet rá, hogy egy hely lehet ami megmaradhat érintetlenül. Tudósok számolgattak, akik végül arra jutottak a cél Ausztrália. A robbanások hatására eltolódtak a kontinensek, vékony földsáv jött létre India és Új-Zéland vonalában, ahol át lehetett jutni az érintetlenebb területekre. A készletek persze fogyatkoztak, a mutálódott emberek sem mind élték túl, de volt aki igen, hogy új élet és világrend alakuljon ki.

3516-ot írunk. Az embereket szép lassan elnyomták, hiszen az erejük kisebb volt, míg képességeik sem igen, így aztán a beköltözött mutálódottak vették át az irányítást. Közösségek, klánok alakultak ki. A megmaradt félsziget egy részét a világ technikájának visszaállításában reménykedő Égi teremtmények, szárnyas lények vették át, míg a másik felén a természetben hívő hegyesfülűek, afféle elfek alakították ki kis közösségüket városukat. A két fél egymással immár évszázadok óta szemben áll, köztük rekedtek az emberek, kik nehezen élnek túl készletek és képességek híján. Sokuk tolvajjá vált, gyilkosokká. Élnek, ahogyan tudnak. Még nehezebb a sorul az Elfajzottaknak, kik a leginkább eltérnek az eredeti emberektől, akiket a leginkább ért a sugárzás, tőlük a külsejük miatt is ódzkodik mindenki más. A boszorkányok pedig azon emberek, akik külseje nem változott, de mégis erőt kaptak úgy vélik vissza kell állítaniuk az egyensúlyt még ha kevesen is vannak, talán a legkevesebben az összes újonnan kialakult fajok közül.

írta Estrenia

Vissza az elejére Go down
 
Világleírás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Asylum Ascania :: Bevezetõ :: Vendégváró-